Dagelijkse Koopjes in nieuw jasje

2010 2 maart
door Bart

Met gepaste trots presenteren wij de nieuwe versie van Dagelijkse Koopjes. Alweer een jaar geleden begon Dagelijkse Koopjes met het verzamelen van dagaanbiedingen. Op een simpele, maar functionele website werden deze in een overzichtje gezet. Al snel werd de site druk bezocht, er bleek veel interesse te zijn voor de site.

Nu bijna een jaar later is er een nieuwe site, de simpele opzet is behouden, op de hoofd pagina staan nog steeds alle aanbiedingen in een overzichtelijke lijst. Nieuw is echter de Actieve aanbiedingen pagina, omdat smaken nu eenmaal verschillen is op deze pagina een wat visuelere layout te vinden met de aanbiedingen.

Ook nieuw is de nieuwsbrief. Schrijf je in en je gaat nooit meer een aanbieding missen, want je krijgt ze elke dag rond twaalf uur ’s middags in je mailbox!

Als laatste is er nu ook een nieuws pagina. Op deze pagina gaan wel incidentele aanbiedingen, acties en kortingscodes plaatsen, zodat je ook hier je voordeel mee kunt doen.

Kun je geen afscheid nemen van de oude layout? Deze gaat verder ontwikkeld worden als mobiele variant voor op je telefoon. Daarom is de oude site nog steeds bereikbaar op m.dagelijksekoopjes.nl.

We hopen dat je veel plezier gaat beleven van de nieuwe site, en dat je de beste deals blijft vinden via Dagelijkse Koopjes.

2 Reacties
  1. hans permalink
    maart 2, 2010

    heel mooi deze nieuwe opzet, ga zo door :)

  2. Bert permalink
    maart 6, 2010

    Ziet er prachtig uit. Ook heel handig

Reageren is gesloten.