iBOOD Hunt op komst

2010 9 maart
door Bart

iBOOD heeft een mailing de deur uit gedaan waarin ze hinten naar een Hunt deze week:

Wat gebeurt er als de lampen beginnen te knipperen? Het forum loopt vol en instinctief vliegt je vinger al naar de verversknop van je browser. De ene aanbieding volgt razendsnel op de andere, de koopjes vliegen je om de oren. Dit kan maar één ding betekenen, dit is de iBOOD Hunt! We verklaren deze week het jachtseizoen op de allerbeste iBOOD aanbiedingen weer voor geopend! Onze inkopers hebben de afgelopen paar weken drie Blackberries per dag versleten om jou de beste deals voor te kunnen schotelen. De Hunt biedt je niet alleen de kans om van nieuwe aanbiedingen te profiteren, maar ook om gemiste iBOOD’s alsnog binnen te halen. En dat met kortingen die kunnen oplopen tot maar liefst 90%!

Wat kun je verwachten?
Normaal gesproken heeft iBOOD slechts 1 super aanbieding per dag. Tijdens de Hunt is dat anders. Dan volgen de aanbiedingen elkaar in sneltreinvaart op en kun je op 1 dag meer dan 100 verschillende topaanbiedingen voorbij zien komen! Maar let op, de Hunt aanbiedingen zijn slechts zeer beperkt beschikbaar, dus blijf je scherm in de gaten houden om geen aanbieding te missen!

Uiteraard is de hunt te volgen via Dagelijkse Koopjes. Zowel via de website als de rss feed en twitter blijf je op de hoogte.

Reageren is gesloten.